Vooraf online bestellen

De champignonemmers worden twee keer per jaar gemaakt en zijn leverbaar rond de herfstvakantie (ca midden/eind oktober) en vlak voor Sinterklaas (ca eind november). Wilt u ook zeker zijn van een champignonemmer, bestel dan nu alvast via onze website. Wanneer we uw bestelling hebben ontvangen houden we u via email op de hoogte van de verwachte leverdatum. U kunt kiezen om de champignonemmer af te halen of thuis gestuurd te krijgen. 

Bestel hier uw emmer!

Veilig (online) betalen

U kunt bij Champignonemmer.nl uw bestelling op de volgende manieren betalen:

iDEAL
Met iDEAL kunt u direct na het bestelproces de betaling afhandelen bij uw eigen bank. U rekent af in een beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. Het voordeel van betalen met iDeal is dat de betaling binnen enkele minuten zichtbaar is voor ons en wij uw bestelling meteen kunnen verwerken.

Betalen bij afhalen
Wanneer u uw bestelling bij ons komt afhalen kunt u uw bestelling contant of per PIN afrekenen.

Afhalen & verzending

Wanneer u uw champignonemmer online besteld kunt u kiezen om de champignonemmer bij ons af te halen of thuis gestuurd te krijgen.

Afhalen
Tijdens de afhaaldagen kunnen de bestelde champignonemmers worden afgehaald tijdens onze (aangepaste) openingstijden. Onze (aangepaste) openingstijden komende weken zijn:

10-12 maandag 10:00 - 17:00 uur
11-12 dinsdag 10:00 - 17:00 uur
12-12 woensdag 13:00 - 17:00 uur
13-12 donderdag 9:00 - 17:00 uur
14-12 vrijdag 9:00 - 17:00 uur
15-12 zaterdag 9:00 - 12:00 uur

Andere dagen / tijden op afspraak mogelijk. Het is niet aan te raden de champignonemmer later dan bovengenoemde tijden af te halen ivm de groei van de champignons.

Verzenden
Verzenden van de champignonemmer is mogelijk, verzendkosten binnen NL via PostNL zijn € 7,95 per champignonemmer. Grotere hoeveelheden op aanvraag. Wanneer we uw bestelling en betaling hebben ontvangen houden we u via email op de hoogte van de verwachte leverdatum.

TOP