Vooraf online bestellen

De champignonemmers worden slechts twee keer per jaar gemaakt en zijn leverbaar tegen het einde van de herfstvakantie en vlak voor Sinterklaas (ca eind november). Klik hier voor de planning van dit jaar. Wilt u ook zeker zijn van een champignonemmer, bestel dan nu alvast via onze website. U kunt tijdens het bestelproces kiezen om de champignonemmer af te halen of thuis gestuurd te krijgen, meer informatie over afhalen en verzenden

Bestel hier uw emmer!

Veilig (online) betalen

U kunt bij Champignonemmer.nl uw bestelling op de volgende manieren betalen:

iDEAL
Met iDEAL kunt u direct na het bestelproces de betaling afhandelen bij uw eigen bank. U rekent af in een beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. Het voordeel van betalen met iDeal is dat de betaling binnen enkele minuten zichtbaar is voor ons en wij uw bestelling meteen kunnen verwerken.

Betalen bij afhalen
Wanneer u uw bestelling bij ons komt afhalen kunt u uw bestelling contant of per PIN afrekenen.

Bestel hier uw emmer!

Planning 2023

 

We maken de champignonemmers slechts 2 x per jaar en zijn klaar aan het einde van de herfstvakantie en vlak voor Sinterklaas. De levermomenten van dit jaar zijn:

  • Ronde 1 - Herfstvakantie 2023 - 30/10 tot 4/11
  • Ronde 2 - Sinterklaas 2023 - 1/12 tot 9/12

Klik hier voor onze openingstijden

Bestel hier uw emmer!

Afhalen & verzending

 

Bij het bestellen van de champignonemmer kunt u kiezen om de champignonemmer bij ons af te halen in Dedemsvaart of thuis gestuurd te krijgen met de pakketpost. We maken de champignonemmers slechts 2 x per jaar en zijn klaar aan het einde van de herfstvakantie en vlak voor Sinterklaas.

Planning 2023 

De levermomenten van dit jaar zijn:

  • Ronde 1 - Herfstvakantie 2023 - 30 Oktober tot en met 4 november
  • Ronde 2 - Sinterklaas 2023 - 4 December tot en met 9 december

Afhalen - (extra) openingstijden
De bestelde champignonemmers kunnen worden afgehaald tijdens onze (aangepaste) openingstijden. In verband met de groei van de champignons is het aan te raden de champignonemmer binnen bovengenoemde datums af te halen. Onze openingstijden tijdens de bovenstaande afhaalrondes zijn:

  • Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 9:00 - 12:00 uur
  • Zondag: gesloten

Afhalen op andere dagen / tijden op afspraak mogelijk.

Ons adres is: 

Sponturfwijk 3, 7701RL Dedemsvaart

Verzenden
Verzenden van de champignonemmer is mogelijk, verzendkosten in NL zijn € 7,95 per bestelling. De verzendkosten naar België bedragen €11,95 per emmer. Wanneer we uw bestelling en betaling hebben ontvangen houden we u via email op de hoogte met een track en trace code, dit doen wij als we de pakketten verzenden. We versturen de champignonemmers op maandag t/m vrijdag

TOP