Champignonemmer

7.95

Een kant en klaar kweekpakket om eenvoudig, thuis uw eigen verse champignons te kweken! U hoeft enkel met regelmaat de emmer water te geven en u kunt 3 tot 6 weken lang champignons oogsten. Super leuk om te doen en verser krijgt u de champignons niet op uw bord!

De Champignonemmers van dit jaar (2018) zijn uitverkocht. U kunt wel alvast een emmer bestellen voor de volgende levering, dat is in de herfstvakantie van 2019

Lekker voor u maar ook een leuke en leerzame ervaring voor uw kinderen of kleinkinderen!

Beschrijving

De champignonemmer bevat alles wat u nodig heeft om eenvoudig, thuis uw eigen verse champignons te kweken! U hoeft enkel met regelmaat de emmer water te geven en u kunt 2 tot 6 weken lang, champignons oogsten. Super leuk om te doen en altijd vers!
Lekker voor u maar ook een leuke en leerzame ervaring voor uw kinderen of kleinkinderen!
De emmer bevat een laag met champignoncompost welke een mengsel is van paardenmest, kuikenmest, kalk en stro met hierin de sporen van de champignon. Daar bovenop ligt een laag zwarte dekaarde bestaande uit diverse soorten veen. In het productieproces voorafgaand zijn alle grondstoffen ammoniakvrij gemaakt.
Gewicht emmer: ca 6 / 9 kg

Planning 2019

De champignonemmers worden twee keer per jaar gemaakt en zijn leverbaar rond de herfstvakantie en vlak voor Sinterklaas.

TOP